Gaudim a La Granja

17 d'octubre Etapa 3-7

El passat dimecres 17 d'octubre, els alumnes i mestres de Primer de Primària vam anar a La Granja de Santa Maria de Palautordera.

Emocionats i amb una motxilla plena d'il·lusions ens vam endinsar en aquesta magnífica experiència, en la que havíem d'obrir tots els nostres sentits.

 A l'arribar, monitors i monitores de la Granja ens van donar la benvinguda en una gran rotllana, i ens van explicar què faríem durant el dia, envoltats de naturalesa.
Ens vam organitzar per classes i ens vam distribuir per diferents espais: el campament indi, el circuit d'aventures, el circuit del bosc i el nucli zoològic.


Els monitors de la Granja, que són especialistes en educació emocional i en autonomia, ens van mostrar què significava ser autònom i vam poder reflexionar, mitjançant el contacte amb diversos animals, i situacions de treball en equip amb els nostres companys.

Tots els alumnes vam poder gaudir de l'experiència de tocar, sentir, escoltar i guiar els animals, en activitats que ens ajudaven a explotar els nostres dots de lideratge, juntament amb l'esperit de treball en equip. Va ser un dia ple d'emocions, reflexions i gaudi, que ens va servir per conèixer-nos tots més i millors, d'una manera més informal i engrescadora.