Diada de Sant Jordi i Jocs Florals

26 d'abril Col·legi

La Diada de Sant Jordi va ser una festa de lectura, joia i colors.

A primera hora del matí els passadissos del Col·legi s'omplien de nens i nenes gaudint de la lectura en silenci. LEs mestres de Parvulari van representar la "Llegenda de Sant Jordi" a tots els nens i nenes, gaudint molt de l'espectacle i aconseguint vèncer el ferotge drac.

El cicle inicial realitzaren diverses activitats com punts de llibre, dracs, roses, auques...

El cicle superior va regalar amb molta il·lusió i nervis, representacions d'obres de teatre a la resta de nens i nenes de P3 a 4t d'E.P., com "La flauta màgica", "Deu meu, quin embolic", "Dracs i prejudicis".. Aquestes obres seran representades les setmanes vinents als seus familiars.

Els Jocs Florals encara continuen i els nens i nenes de P3, P4 i P5 comparten cançons i poemes pels seus familiars a l'Auditori.

1r d'ESO va visitar la Casa de les Punxes, amb una trobada sorpresa: la Pilarín Bayés. 2n d'ESO gaudint del barri gòtic van fer-se "selfies", preparant una activitat.

A la tarda, tota l'ESO va omplir l'Auditori de balls, cançons, representacions musicals i vídeos. Es van lliurar els premis de literatura, multimèdia, fotografia i cartells.

Batxillerat i 4t d'ESO van col·laborar amb la Fundació "La Tutela" fent un voluntariat molt especial: seguint 7 rutes per tota Barcelona, visitaren i portaren una rosa a persones amb discapacitat intel·lectual i/o persones grans que es troben en situació de desemparament.