Descobrim què és la Pau

28 de gener Etapa 3-7

El proper 30 de gener és el dia de la Pau, i per aquest motiu els nens/es de P4 ja des de la setmana passada hem començat a descobrir què volia dir la paraula Pau, però en especial què significa sentir-se d’aquesta manera i què podíem fer cadascun de nosaltres per fer sentir als altres en Pau.

A poc a poc, ens vam adonar que per a nosaltres la Pau era compartir, ajudar, estar pendent de l’altre, construir, jugar junts, mirar-nos, dialogar, escoltar-nos i regalar-nos gestos afectius sincers i plens de sentiments.

Durant aquests dies, hem dialogat i compartit sobre tot això, i hem creat moments i estones dins les nostres classes on fent mandales, pintant, estant a prop de l’altre, o escoltant música hem pogut sentir-nos en aquest estat emocional tan agradable i positiu.

El més important de tot és que hem descobert com ens sentim de bé quan hi ha Pau a la classe i entre tots nosaltres. Ens sentim satisfets de saber que som capaços de fer-ho possible, tot i que només tenim 4 anys!

Ara toca fer que tot el que hem descobert es mantingui al llarg del curs i amb l’ajuda de tots els que ens acompanyen ho puguem mantenir durant molt més temps.