Anima't a llegir amb els Booktubers del Claret!!

13 de novembre Col·legi

El 10 de Març de 2017 es va engegar el projecte: "Booktubers del Claret" que, com la resta de Booktubers  comparteixen contingut a Youtube relacionat amb els llibres i la lectura.
 
Durant tot el primer any vam ser tres les persones que vam tirar endavant aquest canal de YouTube: la Victòria, la Itziar i el Lluc.  La Victòria va decidir encetar una nova aventura personal i acadèmica a Dakota del Nord, potser ens enviarà com regal una col·laboració o misatge..
Aquests dos anys han estat plens de moments especials i emotius,  com entrevistes a professsors del nostre Col·legi i autors de llibres, col·laboracions amb d'altres booktubers (com la Mixa), entrevistes a revistes i publicacions (com Namaka), la IV Trobada de joves Lectors, xerrades a biblioteques per animar a nous lectors i booktubers, visitar personalitzada a Betevé.. Ha estat molt divertit fer els aproximadament 60 vídeos i penjar-los al canal. També és emocionant veure com el canal arriba cada dia a més subscriptors.
Ara, que ja estan a punt de fer els dos anys a la xarxa, encara volem transmetre el plaer per la lectura als nostres subscriptors amb molta passió pel que fem.

Us animem a subscriure-us, a participar i donar una oportunitat a aquest canal!!!