Amb paraigües de germanor i joia!!

29 d'octubre Ampa

Tot i la pluja d'aquest diumenge, 28 d'octubre, tant petits com grans s'ho van passar d'allò més bé durant la celebració de la diada del Pare Claret i l'inici de curs, fent tallers i compartint el pica-pica de germanor
És un inici del curs, que també comença per a l'Associació de mares i pares del col·legi Claret. Un projecte nou per la majoria de nosaltres i que comencem amb la mateixa il·lusió que quan ho fèiem com alumnes en aquest mateix col·legi i on ara tornem com a mares i pares a participar d'aquesta experiència.
Sincerament us dic que alguns no sabíem molt bé com ho afrontaríem fins que vàrem llegir el lema del curs i se'ns van obrir els ulls. Tu ets més, tots som més i amb tu som millors.
Veritablement, tots som més que els likes, som més que les festes, les xerrades o les activitats, i ens sentim ben acompanyats per les famílies, l'alumnat, el claustre docent i per tota la comunitat educativa i comunitat claretiana.
Hi creiem i compartim fermament aquest lema i així ho volem transmetre a tothom, participant d'aquest projecte educatiu amb energia i positivitat, i que ens ha de dur cap a allò que realment és important: TU, TOTS VOSALTRES.
Tu ets més, tots som més i amb tu som millors.
No vull acabar sense tenir unes paraules d'agraïment cap a la Junta anterior de l'AMPA, que tant han fet i treballat per fer-nos sentir a totsintegrats dintre el projecte educatiu que cada any comença.
Gràcies per fer-nos sentir que tots som més!!

 Podeu trobar més fotos de la Diada del Pare Claret a la Galeria d'Educamos, dins de la carpeta Col·legi-Diada Pare Claret.