VOLS SER VOLUNTARI/ÀRIA DEL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS 2018?

30 de novembre i 1 de desembre Col·legi

Com ja sabeu, emmarcat en el Projecte Educatiu del nostre col·legi hi ha el compromís social envers el nostre entorn.

Per aquest motiu convidem a alumnes, famílies, docents i PAS a participar com a voluntaris i voluntàries al Gran Recapte d’Aliments dels propers divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre.

Aquests dies estem passant per les classes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat explicant la proposta als alumnes.

Des del col·legi Claret coordinem els voluntaris i voluntàries que estaran presents a dos supermercats del barri: Bonpreu (carrer P. Claret 75, entre Sardenya i Marina) i Caprabo (C/Sicília 406, entre P. Claret i Travessera de Gràcia).

Nosaltres també podem fer una mica “+”, sent com som referents pels nostres alumnes. Per això us convidem a apuntar-vos en alguna de les franges horàries dels dies esmentats. Ho podeu fer a les graelles que teniu a les Sales de Mestres i Professors dels 2 edificis.

Heu de saber que, com a menors d’edat que són, cal sempre la presència d’un adult amb ells en tot moment. Per això és molt important poder garantir la nostra presència al llarg del cap de setmana. Qualsevol estona que pugueu fer-vos present serà d’agrair!

El termini per apuntar-se acaba el dilluns 26 de novembre, per tal que puguem coordinar i preveure tots els aspectes organitzatius.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos al DAP mitjançant l’adreça pastoral@claretbarcelona.cat o bé personalment.

Moltes gràcies pel vostre compromís solidari. Tu ets + , amb tu som +

 

Equip Directiu i Departament d’Animació Pastoral