Contacontes: Ú-Nic

11 de maig Biblioteca

El proper dia 11 de maig, ens visitarà a la Biblioteca l'autora del llibre "Ú-Nic"  i ens explicarà el seu conte. Com sempre, a les 17.30 h i després farem una activitat!.

"Ú-NIC" és un conte ple de tendresa en el qual s'explica tot el procés que segueix un nadó dins del si de la mare. Està explicat amb sentit de l'humor i fantasia, però no per això deixa de tenir rigor científic, en estar "basat en fets reals". S'hi exposa tot el desenvolupament del nadó, de setmana en setmana, els canvis que va experimentant, els seus sentiments i emocions, ja siguin de por, benestar, seguretat, etc. Revisat pel metge pediatre Dr. Arcadi de Arquer.

La seva autora és la Patricia Díaz Santos., és ta l'autora d'Un hobbit a la cuina, una obra original i molt lligada al món de l'escriptor, J.R.R. Tolkien,  i que és unn recull d'articles, molts d'ells publicats per Patricia a la revista Estel de la Societat Tolkien Espanyola, que ens porten a descobrir l'aspecte gastronòmic i els trets més quotidians al voltant de la taula, en l'obra de J.R.R. Tolkien. Per a l'elaboració d'aquest llibre únic, l'escriptora es va inspirar en aquestes persones amb les que es troba cada dia i que s'assemblen a éssers fantàstics com "els hobbits, elfs, nans, homes, mags, orcs, etc".

Us hi esperem!!!