Batxillerat - Reunió famílies-tutor/a

13 de desembre Batxillerat

Fa pocs dies començàvem el curs escolar, i ja ens trobem acabant el primer trimestre i arribant a l’aturada de Nadal. És un bon moment per a fer una pausa i aprofundir en la relació entre família i escola a través de l'intercanvi i el diàleg entre famílies i educadors. Amb aquest objectiu, l'Equip Directiu del col·legi us emplaça a la reunió de valoració del primer trimestre.

La trobada tindrà lloc el proper dijous, dia  13 de desembre, a les 18:00h a les aules respectives del tercer pis. L’entrada i sortida serà per la porta i l'escala del carrer Sicília.

Recordeu que en l’etapa de Batxillerat, la butlleta amb les qualificacions de les matèries i amb la valoració de la Competència Personal i Social les lliurarem als alumnes a la sessió de tutoria del dijous 13 de desembre. Els alumnes ja coneixen les qualificacions de les matèries.

Recordeu, també, que en cas que un alumne es trobi malament a l’escola, la comunicació ha de passar a través dels docents de l’escola, i no a través dels mòbils personals.

Les principals qüestions que es tractaran són:

· la valoració del primer trimestre

· la valoració de la Competència Personal i Social

· el plantejament de les mesures més adequades per encarar el segon trimestre

· la previsió del calendari i de les activitats dels propers mesos

 

Tot agraint-vos per endavant la vostra col·laboració, us saludem atentament. Us hi esperem!!