2n EP · Dansa Ara

2 d'abril Etapa 3-7

El dimarts 2 d’abril, els vostres fills i filles participaran en el Programa Dansa Ara, programa de l’Ajuntament de Barcelona que vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.
Després del treball d’aprenentatge d’un repertori de danses a les classes de música i d’educació física participarem a una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània.

Nosaltres participem en un tornambd  durada aproximada d’una hora. A les escoles ens han distribuït a la pista del Palau Sant Jordi per colors. .

Els familiars podreu seure on vulgueu de les grades. L’organització no reserva les cadires per a cap escola.

Els nens i les nenes farem el trasllat amb autocar. Marxarem cap a les 8’45 i tornarem cap a les 17.

Dins la carpeta viatgera del vostre fill o filla trobareu les entrades per poder accedir a l’espectacle, en funció de les que vàreu sol·licitar (cada entrada que us lliurem val per a 2 persones).

S’ha confeccionat un material necessari per representar algunes de les danses (un mocador i unes cintes). Aquest material, que ja hem fet servir pels assajos, els repartiran els mestres als nens i a les nenes el mateix dia de l’espectacle.

Per a realitzar aquesta activitat NO s’ha de dur el fulard de les sortides.

"Mou el cos, desvetlla la ment", aquesta activitat vol promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.Esta adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona, l’alumnat participa a una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle. 
 
Podeu trobar més informació a la web Dansa Ara.