1r BATX CaixaLAB i TeatreLAB

8 de novenbre Batxillerat

L’alumnat de 1r de Batxillerat que cursa la matèria d'Economia i Empresa sortirà el proper dijous, 8 de novembre,  al CaixaLab , activitat que es realitza a l‘edifici del CaixaFòrum, situat a l’Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8 de Barcelona. Allà participaran a l’activitat CaixaLab Experience.

La sortida s’inscriu en la matèria d’Economia i Empresa que estan cursant enguany. Paralel·lament, tindrà lloc l'activitat TeatreLab. La intenció d'aquest taller és entendre que som éssers lingüístics i la importància de parlar de forma adient, ni molt ni poc, per saber dir el que toca i quan toca, per utilitzar les paraules correctes, per saber transmetre bé el teu missatge i sobretot per saber entrenar la teva veu en la teva comunicació, ja que la percepció que rebran els teus interlocutors serà una o una altra en funció del teu to, entonació, ritme, timbre i volum de veu.

L’activitat “Caixalab Experience” té el propòsit de despertar les habilitats emprenedores en els alumnes, tot promovent el creixement personal i potenciant la capacitat d'iniciativa. Els alumnes aprendran també com fer el model de negoci CANVAS.

Tots els alumnes cal que vinguin a les 8.00h i faran la primera classe seguint l’horari habitual Els alumnes que cursen Economia i Matemàtiques, a les 9.00h. marxaran junts des de l’escola a realitzar l’activitat.

En acabar l’activitat a les 11.30h tornaran a l’escola i arribaran a les 12.30h per tal de poder fer l’última classe del matí, sortint a les 13.30h com és habitual.

Els alumnes marxaran junts a les 10.15h. des de l’escola a realitzar l’activitat. En acabar l’activitat a les 13.00h tornaran pel seu compte.