Inscripcions obertes a les extraescolars d'Espai Cultura

1 de juny Extraescolars

Us informem de l'inici del període d'inscripció de les activitats extraescolars que ofereix Espai Cultura, un departament del col·legi Claret de Barcelona que ofereix activitats complementàries de l'àmbit cultural, dissenyades per ampliar i reforçar els continguts escolars. Aquestes activitats són: Anglès, Teatre, Escola de Música, Tecnologia i Reforç.

Amb l'objectiu de facilitar el període d'inscripció i la creació dels grups, Espai Cultura ha digitalitzat i centralitzat els seus fulls d'inscripció en només un formulari, el qual s'ha d'omplir i entregar on-line. Tots aquells que no aconsegueixin plaça seran avisats al llarg del mes de juliol.

A principis de setembre confirmarem els horaris i els professors assignats.

Recordem que, tan si els alumnes estan actualment cursant una extraescolar com si volen realitzar-la per primera vegada, cal omplir el formulari d'inscripció, escrivint només les dades necessàries d'aquelles activitats que es voldran realitzar el pròxim curs 2017-2018.

Per a més informació, podeu consultar tota la informació relativa a les extraescolars a l'apartat web de l'Espai Cultura o enviant un correu electrònic a espai.cultura@claretbarcelona.cat amb els vostres dubtes.