Inicien les preinscripcions per a la Catequesi

8 de juny Col·legi

Comuniquem als pares i mares dels nens i nenes que tinguin interès en fer la primera comunió i que al setembre començaran 3r de Primària que ja poden fer la preinscripció online per a la catequesi de les parròquies del Cor de Maria i de Sant Tomàs en el següent enllaç:
Preinscripció Catequesi

Un cop iniciat el curs escolar, durant la 2a quinzena de setembre, s'avisarà per correu electrònic a les famílies que han fet la preinscripció per tal de concretar dia i hora per fer la inscripció de manera presencial. 
 
Comunicant-nos per avançat la vostra intenció d’inscriure el vostre fill/a a la catequesi, ens permetreu fer una previsió del nombre de nens i nenes que podem esperar per a l’octubre i, així, anar preparant el que convingui.
 
D’altra banda, en el moment de fer la inscripció presencial, trobareu ja imprès el vostre full d’inscripció amb les dades que ens haureu facilitat on line i només caldrà verificar-les. També en aquest moment, serà quan haureu d'escollir dia i hora de catequesi en funcio de les diferents opcions proposades per les dues parròquies.